Marlis är på gång ännu en gång!
Marlis har börjat skriva nya manus till sketcher som kommer läggas ut på hemsidan inom en snar framtid. En ny kortfilm är också i stort sett färdigskriven och kommer börja filmas under våren.
Och för övrigt kan vi meddela att Bengt Grip gett upp efter 20 års experiment att försöka bleka ost.

Äntligen ligger "Det var väl väldigt vad fort det gick!" här på sidan!
På sidan Smågodis kan nu den hågade Marlis-entusiasten ladda hem och njuta av det senaste mästerverket av den kreativa trion. Den nya kortfilmen "Det var väl väldigt vad fort det gick!" hade välbesökt premiär på biografen Kino i Lund i lördags och har premiär här på internet idag! Varsågoda mina damer och herrar!

Marlis visas på kulturnatten i Lund!
Marlis nya kortfilm "Det var väl väldigt vad fort det gick!" kommer att ha premiär på Södran i Lund under kulturnatten den 21:a september. Inspelningen har ägt rum under sommaren efter att Marlis fått Film i Lunds kortfilmsstipendium. Filmen kommer läggas upp här på hemsidan efter premiären.

Nya grejor!
Lite nya grejor finns på sidan Hösten och på sidan vmtv. Dessutom har vi så här redesignat sidan lite.

Marlis tillbaks i Sverige
Stöt i valthornet! Marlis har nu flyttat tillbaks till Sverige. Standby för mer material.


Nytt mattrijal!
Vi har lagt upp flera stycken nytt mattrijal på både Diverse och (den nya) VMTV sidan (och så har vi så här uppdaterat sidan lite).

Marlis är i LondonMarlis Turmon Underground featuring E.J. vinner kortfilmstävling!
SNUTTEFILMEN 2000
Med beröm för bra klipp, bra dialog och "En humor i samma anda som Monthy Python och VaranTV" utsågs "Oj, vilken blåsig dag" till Bästa Film. Erik Johansson var till stor hjälp för oss under inspelningen. Tack.

Juryn bestod för övrigt av Håkan Dahlström (platschef Royalbiografen, Linköping), Lollo Asplund (filmrecensent Östgöta Correspondenten), och Anna Dahlen (Vice kårordförande, LinTek).

Tyvärr så trodde vi att vinnaren skulle utses på lördagen den 26/2 och inte på torsdagen som nu skedde, så vi hade inte förberett något tal. Det var inte bra.

Filmen ligger nu utlagd till allmän beskådan på sidan Väckarklocka.


Marlis Turmon Underground ställer upp i kortfilmstävling
Marlis ställer upp i årets upplaga av "Snuttefilmen", den årliga kortfilmstävlingen vid Linköpings Universitet. Bidraget heter "Oj, vilken blåsig dag" och kommer att läggas ut här på sidan efter premiärvisningen på torsdag.


Sidan är uppe!
Hurra! Stöt i valthornet! Äntligen är sidan uppe och fyllningen av första hålet ("Väckarklocka") är påbörjad. Första sketch blev "Farfar på nya äventyr".